NORTELCO ELECTRONICS overtar NORTRONICOM

Nortelco Electronics AS overtar virksomheten i Nortronicom fra 1. januar 2016 og viderefører leverandører, produkter, selgere og kundeportefølje.
05.01.2016

De to selskapene passer meget godt sammen og vil styrke hverandres produktområder og gi gode synergieffekter. Fellesområder er videotest, RF og telekom, i tillegg til en bredere portefølje innen generell test og måling. For Nortelco Electronics betyr dette at man kan tilby et bedre og bredere produktspekter for installasjon, service og vedlikehold. I tillegg styrkes tilbudet av produkter innen telekom, RF og videotest med andre typer instrumenter i tillegg til de vi hittil har levert til markedet. Blant de nye leverandørene nevner vi Fluke, e2v, AEP, Opgal, Promax og Telewave, i tillegg til et titalls supplerende leverandører.

Termografi er et nytt produktområde for Nortelco Electronics, hvor Nortronicom har vært ledende med viktige representasjoner. Dette videreføres i sin helhet og vil gi økt kompetanse på et område som er interessant for alle 3 selskaper i Nortelco gruppen innenfor elektronikk, elektro og automasjon.

Nortelco Electronics overtar samtlige selgere fra Nortronicom, noe som vil gi økt innflytelse i markedet og gjør oss til en enda sterkere aktør innen elektronikk, men også innenfor de øvrige nevnte bransjer og fagområder. Alle selskaper vil være samlet i lokalene på Skullerud i Oslo.

Nortelco Electronics AS feirer 10-års jubileum som eget selskap i 2016 (tidligere avdeling i Nortelco AS), så dette synes vi er en god markering og start på ferden videre.

Ta kontakt for mer info og spørsmål.

Nortronicom sine produkter er nå lagt ut på Nortelco Electronics sin nettside.