Kraftelektronikk

Moderne AC/DC-løsninger for samferdsel, industri og offshore – ladelikerettere, vekselrettere, batterier, UPS. Området betegnes som kraftelektronikk, power solutions, power electronics eller energy conversion solutions.

Nortelco Electronics AS prosjekterer og leverer komplette kraftelektronikksystemer for et hvert område hvor man har behov for kraftforsyning/ strømforsyninger. Våre BENNING kraftelektronikksystemer/ power solutions skiller seg fra andre aktører i markedet ved eksepsjonell driftssikkerhet og muligheten for full skreddersøm av løsningene.

Nortelco Electronics AS, avdeling Power Solutions, har i nærmere 30 år vært en ledende leverandør av forskjellige AC- og DC-systemer i Norge, og har levert en mengde enkle og avanserte anlegg. Det fokuseres alltid på kvalitet i valg av komponenter og utførelse, og våre systemer har alltid vært kjent for høy driftssikkerhet og kostnadseffektiv drift. Vi representerer BENNING GmbH & Co.KG i Norge. Alle våre løsninger bygger på BENNING-komponenter.

Vi har kontinuerlig fokus på den tekniske utviklingen i markedet, og er opptatt av å utvikle både oss selv og våre leverandører for å kunne levere gode AC og DC kraftsystemer for det norske markedet.

Typiske bruksområder for våre produkter: 
Kontrollsystem i transformatorstasjoner
Kontrollsystem i kraftstasjoner
Prosesskontrollsystemer
Signalanlegg
Rullende materiell – tog/trikk/T-bane
Marine og Offshore
Telekommunikasjonssystemer
UPS-systemer
Øvrig industri

Produktgrupper