Fluke 279 FC «Termisk multimeter»; kombinert avansert digitalt multimeter og termisk kamera

Fluke introduserer nok et banebrytende instrument med den velrenommerte Fluke-kvaliteten. 279 FC TRMS Termisk multimeter.
19.05.2016

Fluke introduserer nok et banebrytende instrument med den velrenommerte Fluke-kvaliteten. 279 FC TRMS Termisk multimeter, et testverktøy som integrerer en fullfunksjons sann RMS (TRMS) digital multimeter (DMM) med et termisk kamera i én enhet for den mest effektive og tidsbesparende feilsøking.

279 FC tillater teknikere å sjekke trygt for hot spots i sikringer, ledninger, isolasjon, kontakter, skjøter, og brytere med det innebygde termiske kameraet og deretter feilsøke og analysere problemet med DMM.

Det termiske multimeter har 15 elektriske målefunksjoner inkludert AC / DC spenning, motstand, kontinuitet, kapasitans, diodetest, min / maks, og frekvens. Den valgfrie iFlex fleksible strømproben kan vikles rundt ledere og ledninger på trange steder og utvider AC strøm målekapasitet til å håndtere opp til 2500 A. Den 3,5 tommer (8,89 cm) store full-farge LCD-skjermen gir klar visning av bilder.

Den trådløse 279 FC er en del av Fluke Connect – et system av trådløse testverktøy som kommuniserer via Fluke Connect app, eller Fluke Connect Assets programvare, som muliggjør at teknikere kan ta opp og dele både termiske bilder og elektriske målinger i sanntid via sine smarttelefoner eller nettbrett og laste dem opp til skyen.

Kategorisert til CAT III 1000 V og CAT IV 600 V-sikkerhetsnivå, har dette termiske multimeteret et oppladbart litium-ion batteri som varer opptil en hel arbeidsdag (10 timer) under normale forhold.

Nok et nytt verktøy fra Fluke som gjør hverdagen enklere!
For informasjon: Nortelco Electronics AS, tlf.: 2257 6100, e-post: elektronikk@nortelco.no