EMC rådgivning

Økt EMC kompetanse er en investering i bedriftens totale kompetanse. Gjennom aktivt vedlikehold av intern kompetanse og bruk av konsulentbistand ved behov, oppnås spart tid og penger i godkjenningsprosessen og kortere tid til markedet.

Gode råd fra starten av sparer både tid og penger

Med god EMC-kunnskap får du og bedriften følgende fordeler: 

Kvaliteten på produktet økes
Økt driftssikkerhet
Økt sikkerhet og pålitelighet


Rådgivning for et prosjekt dekker alt fra ide til utfasing. I samarbeide med EMC Services AB tilbyr Nortelco Electronics AS følgende tjenester innen EMC. Eksempler på rådgivning kan være:

EMC kurs og kompetanse bygging


Et nært samarbeid allerede fra starten av et prosjekt garanterer for en optimal konstruksjonsløsning. Alle oppdrag behandles selvfølgelig konfidensielt.
 
Med tilstrekkelig EMC-kunnskap oppnås en kostnadseffektiv konstruksjon: unødvendige og dyre konstruksjonsendringer i ettertid unngås. Vi tilbyr kurs innen forskjellige EMC-områder. I første omgang retter de seg mot konstruktører, men også prosjektledere, kvalitetsingeniører og utviklingssjefer vil ha god nytte av disse kursene. Vi arrangerer kurs for forskjellige miljøer og kursmaterialet tilpasses for spesifikke behov. Med vårt gode tilbud av EMC kurs dekkes ulike behov, alt fra grunnleggende EMC-kunnskap til spesial behov. Vi arrangerer også bedriftsinterne- og kundetilpassede kurs.

Produkter