Better software design to avoid hardware malfunction – 1 day

Kurset egner seg for programmerer, systemdesignere og -ingeniører som arbeider i prosjekter med å utvikle ny maskinvare og som trenger økt kunnskap om EMC
Legg i handlevogn
NOK 6 650,- eks. mva
Status: Lagerføres

Dato: 26. april 2016

Kurset gir en forståelse av hvorfor det er nødvendig at produkter testes mot støy, hvilken rolle du som programmerer har og hvilken informasjon som er viktig. Du lærer også hvordan man kan programmere for å gjøre produktet mer støyimmunt.

Kurset egner seg for programmerer, systemdesignere og -ingeniører som arbeider i prosjekter med å utvikle ny maskinvare og som trenger økt kunnskap om EMC.

Kurset gir en grunnleggende forståelse for EMC og hva man som programmerer kan gjøre for at et produkt skal få høyere immunitet mot støy ved hjelp av programmering. En del av kurset tar for seg et prosjekt, der utviklingen av produkter beskrives fra et EMC-perspektiv, hvilken rolle programmereren har og hvilken informasjon som er viktig når man tester mot ulike standarder. I kurset går vi igjennom ulike deler som kan bli utstatt for støy og hva som kan gjøres for at de forskjellige delene i produktet blir mindre følsomme mot støy.

Kursleder
Sven-Erik Sjöström fra EMC Services

Kursets innhold
Introduction
Product developing
Trends
Technological development and environment
Development of the product
Software design
Voltage drop
Error control techniques
Design Rules (Close to hardware)
Detecting soft errors by a purely software approach
Summary and closing