Vi søker senior salgsingeniør

– som har prosessteknisk forståelse og som liker å selge!
05.09.2017


Nortelco Gruppens historie går 70 år tilbake i tid og har utviklet seg til en solid og spennende virksomhet innen B2B elektro, elektronikk og automasjon/automatisering. Hovedkontoret ligger i trivelige omgivelser på Skullerud i Oslo, med god infrastruktur i umiddelbar nærhet.

Vår automasjonsvirksomhet selger kompetansekrevende produkter, løsninger og tjenester innen industriell måleteknikk og industriell kommunikasjon. Vi har i også et sterkt kompetansemiljø innenfor komplette automasjonsløsninger. Totalt teller vår automasjonsdel ca 10 personer, i tillegg kommer gruppens felles stabsfunksjoner.

2017_06_senior_salgsingeniør_na_bilde_web


Vårt automasjonsmiljø (tidl. Scantron, AD Elektronikk og Braadland Automasjon) har et solid renommé bygget på kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, samt sterk faglig kompetanse og svært god kundeservice. Vi har en klar målsetning om vekst og vil øke det aktive salgsarbeidet ute hos kundene, både med tanke på eksisterende og nye kundesegmenter.

Rolle og ansvar

Som senior salgsingeniør vil du vil primært få ansvaret for salg av produkter og løsninger for veiing og instrumentering innen området industriell måleteknikk (sensorteknikk). Vi vil gi grundig teknisk opplæring, men du må være komfortabel med å starte med kundebesøk uten å kunne «alt». Det vil være gode muligheter for gradvis større ansvar i selskapet.

Vi ønsker en medarbeider med

  • Bakgrunn som automasjonsingeniør, automatiker eller annen teknisk utdannelse
  • Industriell prosessforståelse
  • Sterk interesse for salg og utstrakt kundekontakt
  • Mye initiativ

Vi tilbyr

  • Stor individuell frihet og utviklingsmuligheter
  • Korte beslutningsveier
  • Et sterkt faglig miljø med trivelige kolleger og mye humor
  • Gode betingelser


arrow_red_large Les mer om produktene

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål kontakt Kai Atle Myrvang, mobil 9017 1366, kai@nortelco.no
Søknad med CV sendes tml@nortelco.no
Søknadsfrist: Snarest
Stillingstype: Heltid
Arbeidssted: Skullerud, Oslo