350MHz-2GHz MSO 5 Serie

Tektronix 5 Serie MSO oscilloskop som endrer alt!

Den revolusjonerende Tektronix 5 Serie MSO er designet og utviklet helt fra bunnen og er tidenes mest fleksible og kapable oscilloskop. Med 4, 6 eller 8 kanaler for analoge eller digitale signaler, 12 bit oppløsning og med mulighet for å oppgradere båndbredde og målefunksjoner over tid, er dette et oscilloskop som ikke bare dekker dagens behov, men også morgendagens nye utfordringer og design. Den gir usammenlignbar analog og digital visualisering av din elektronikk og tilpasser seg din arbeidsform med intuitive brukergrensesnitt og frontpanelstyring, multi-touch/tilpasset touch-skjerm og mus, og gir direkte aksess til viktige settinger. Her finner du klassens største display, flest kanaler og den beste opplevelsen.

tektronix_5_series_highlights

Dette endrer alt!


Nye Tektronix 5 Serie MSO oscilloskop er proppfull av tekniske nyvinninger!

Det er vanskelig å plukke ut de 5 viktigste nyvinningene i et oscilloskop som er nytt helt fra kjernen og ut, men et sted må vi starte.

Visualiseringen av signaler og forekomster i innbakte (embedded) systemer er en av de viktigste grunnene for å anskaffe et nytt avansert oscilloskop. Hva er da mer naturlig enn å starte med markedets største skjerm (15,6’’) med sylskarp HD-oppløsning og intuitive menyer.

Brukervennligheten må også være på plass. Utviklingen går hurtigere og hurtigere og krever at veien til å gjøre riktige tester, med gode svar, må være kort og intuitiv. Med en presis kapasitiv «Pinch-swipe-zoom»-funksjon med svært god respons, som man kjenner igjen fra sin egen smarttelefon, oppnår man dette.

Miksede signaler er en selvfølge for å dekode og teste innbakte systemer. Et prosjekt kan kreve flere digitale kanaler, andre prosjekter flere analoge kanaler. Svaret er – ja takk, begge deler. I den nye 5 Serie MSO har Tektronix tatt ut patent på FlexChannel™-inngangene. FlexChannel betyr at man både har 1 analog kanal og 8 digitale kanaler på hver inngang. Ut i fra valg av probe, sørger oscilloskopet for å måle digitalt eller analogt på hver kanal. Alle modeller leveres med 4, 6 eller 8 FlexChannel-innganger, som betyr opptil 8 analoge innganger, opptil 64 digitale innganger eller en miks av disse, uten at brukeren behøver å gjøre noe noe for å få rett konfigurasjon.

12 bit analog til digital konvertering er standard på alle analoge kanaler. Dette gir 16 ganger bedre oppløsning på de analoge målingene i forhold til 8 bits A/D-konverter. Dette gir en helt ny virkelighet for å få nøyaktige målinger. I tillegg benytter Tektronix 5 Serie eventuell redusert målehastighet til å oppskalere målingene til 16 bit oppløsning.

Faste menyer eller Windows operativsystem er et valg man ofte må foreta ved kjøp av oscilloskop. Eller kanskje man ikke har noe valg når man først har sett seg ut et favorittoscilloskop. Tektronix 5 Serie MSO leveres med standard lukket Linux, som man kjenner igjen fra de mest populære seriene i mellomklassen. Veien til åpent Windows desktop operativsystem er kort. Ved å kjøpe til opsjonen med SSD-disk og ferdig installert Windows, kan man enkelt plugge disken på undersiden og oscilloskopet «booter» direkte opp i Windows, med eksakt samme menyer og funksjoner som den lukkede Linux-versjonen. I tillegg kan brukeren på denne måten sikre egne data og flytte seg fra ett oscilloskop til et annet om det ønskes.

Det finnes en rekke flere nyvinninger i denne serien.

Sjekk detaljer under "Produkter" nedenfor, last ned datablad og annen dokumentasjon, eller kontakt oss for mer informasjon.

arrow_red_large Tektronix 5 Serie MSO presentasjon

arrow_red_large Tektronix 5 Serie MSO 5 min introvideo

Produkter